Teníem moltes ganes de presentar-nos, i de fet ho vam fer en la primera convenció Wetness on gaudim d’una jornada amb persones 100% enamorades de l’aigua. Ara ens toca explicar-vos qui som i de quina forma podem contribuir al vostre desenvolupament esportiu en activitats d’aigua, així que, si vols conèixer-nos més, t’ho expliquem!

On va néixer Wetness?

Wetness neix de Seae, empresa amb més de 30 anys d’experiència a l’àmbit de la gestió d’equipaments i serveis esportius. El nostre esperit es basa en oferir serveis sempre respectant el medi ambient i sense renunciar a la qualitat. Treballem amb equips interdisciplinaris, integrats per professionals altament qualificats. A Wetness ens agrada tant l’aigua com a tu, per això hem englobat tot un conjunt d’activitats aquàtiques dirigides a totes les edats.

Que es Wetness

Quin és el nostre objectiu?

Principalment, fomentar la pràctica de l’esport a l’aigua, ja que les activitats aquàtiques milloren la salut i el benestar, a més de fomentar la socialització, el treball en equip i l’esforç. La nostra filosofia de treball és oferir un servei complet, tant a les instal•lacions com a les activitats, garantir la seguretat dels usuaris i treballadors i anticipar-nos a la demanda per adaptar els nostres continguts a les exigències dels nostres usuaris, els aquafans.

objectiu Wetness

Benvingut al nostre món Wetness

Ja ho saps: no n’hi ha dos aquafans iguals!, per respondre a les diferents necessitats, hem creat activitats diferents, reunides en tres grans grups segons la seva tipologia i objectius. Això ens permet oferir un servei especialitzat i de qualitat:

• Wetness Training: Vols superar els teus límits? Les activitats training estan pensades per aquells nedadors que volen entrenar grups musculars diferents i comprenen activitats d’entre mitjana i alta intensitat. Alguns exemples són entrenaments cardiovasculars a l’aigua i la pràctica del duatló i triatló.
• Wetness Health: millorar la salut i la qualitat de vida és un dels objectius d’aquestes activitats. Es treballa el desenvolupament motriu i la tonificació amb activitats de baixa o mitjana intensitat. Aquest programa està dirigit a persones grans, nens i adults amb discapacitat i dones embarassades.
• Wetness Academy: Aprendre i millorar la tècnica aquàtica és la raó d’aquest bloc d’activitats. Oferim cursos de natació i altres activitats aquàtiques per a nadons, nens, adolescents, adults i gent gran.

activitats Wetness

 

La qualitat, l’experiència i l’esforç ens defineixen. Amb nosaltres treballaràs l’esport que més t’agrada, tot millorant la teva salut, el teu físic i, al capdavall, la teva qualitat de vida!

Written by: Wetness

You may also like these posts
CEM les Franqueses i CEM Piscines Bernat Picornell descobreixen la força de l’aigua: WetnessQuè cal saber per nedar en aigües obertes

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.