El món del fitness ha evolucionat progressivament, sobretot a l’àmbit de les activitats dirigides a sala, on s’han introduït materials nous com sacs de sorra, peses russes o sacs de boxa, i on ara el més nou és l’entrenament funcional, les classes dirigides a l’exterior i els mètodes de treball més variats.

En canvi, res d’això ha passat al medi aquàtic, ni en materials, activitats ni mètodes de treball. Ens preguntem per què el món de l’aigua s’ha quedat tan desfasat tot i que els beneficis de l’exercici aquàtic, amb totes les seves possibilitats són ideals per qualsevol perfil i edat.

A partir d’aquesta reflexió, neix Wetness Training per donar un nou aire a les activitats aquàtiques, adaptant el contingut a la demanda d’un tipus de públic que li agrada entrenar a l’aigua. No parlem només de piscines, també d’altres àmbits com el mar, un altre espai de pràctica habitual per surfistes, nedadors d’aigües obertes i esportistes que no han trobat el seu lloc en els centres de fitness.

A Seae, fa uns 30 anys que som al sector de la gestió esportiva i som especialistes en activitats aquàtiques. Creiem que una piscina no hauria de vincular-se únicament amb la natació o amb activitats suaus. Com podem millorar tot això? A partir d’aquesta pregunta, hem vist que és possible organitzar, actualitzar i ampliar l’oferta existent per treure més partit a la làmina aquàtica i atraure públic potencial desconeixedor de les possibilitats del medi.

wetness training surf

Els programes de Wetness Training

Si observem un horari d’activitats dirigides, podem veure que les activitats aquàtiques sempre són les mateixes i, a més, molt escasses. Nosaltres aportem una àmplia varietat d’activitats aquàtiques al gimnàs i, a la vegada, dotem els nostres usuaris de la tècnica i resultats que esperen.

A la base del Wetness Training, trobem el Wet Gym i Wet Aerobic, l’evolució de les activitats aquàtiques tradicionals del gimnàs però amb especial atenció a l’aplicació d’una metodologia correcta, amb sessions basades en objectius clars i precisos però sense perdre l’essència original.

Amb Wetness training també anem més enllà: atraure gent jove a la piscina és un dels nostres objectius principals. És el cas de Wet Hard, que  agrupa el treball funcional a la platja amb l’entrenament fora de l’aigua. Una combinació guanyadora, sense cap dubte, per públic més exigent i que busca millorar la condició física i el sistema cardiovascular de l’usuari. L’alumne treballa sempre en les millors condicions, observant i corregint la tècnica i amb un nivell d’exigència segons el grau de dificultat de l’exercici.

El treball combinat entre l’aigua i el terra no es queda al Wet Hard. El Wet Duatló és la solució per aquells que estimen el running i la natació. No cal renunciar a la piscina per sortir a córrer: pensem que és un luxe comptar amb dos tècnics especialitzats en ambdues disciplines per treure el màxim partit d’un mateix. Aquests exercicis treballen la resistència, velocitat, força i, sobretot, tècnica. El Wet triatló afegeix, a més, el ciclisme per complir amb la demanda d’aquells usuaris que volen practicar aquest esport d’una manera exigent però, a la vegada, amb la tècnica correcta i poder preparar-se per competir si l’usuari així ho desitja.

Aquestes són algunes de les activitats que formen part del Wetness Training però això no s’acaba aquí: seguim creixent i renovant les nostres activitats perquè, com especialistes en el medi aquàtic, sempre escoltem les necessitats dels nostres usuaris i adaptem les nostres activitats, oferint la millor formació, tècnica i experiència a l’aigua. Si necessites ampliar la informació, no dubtis en contactar-nos!

 

Written by: Wetness

You may also like these posts
L’estiu del 2017 comença ara1a Neda el Món Swimrun Barcelona by Wetness, un repte per terra i mar

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.