El passat 15 d’octubre, vam presentar la marca Wetness al saló de la Piscina de Barcelona. El nostre objectiu era donar a conèixer les activitats del grup, atraure l’interès aquàtic d’usuaris i equipaments esportius, transmetre la il•lusió per aquest projecte i, sobretot, la passió per l’aigua de tots els membres que participem, ja siguin tècnics esportius, col•laboradors o socis.

agua wetness

La presentació va començar amb un vídeo introductori i amb una breu descripció del grup i de la marca Wetness a càrrec de Jordi Cabanas, soci fundador de SEAE. A continuació, va ser el torn dels tres responsables de les activitats Wetness:

Jordi Cabanes Wetness

Jordi Cabanes Wetness

Jordi Cabanes Wetness

Carles Martínez, Director de PM Sitges i responsable de Wetness Academy, va posar èmfasi en portar la natació més enllà de la piscina i involucrar els pares en l’educació en el medi aquàtic.

Carles Martinez Wetness

Lluís Puig, cap de fisioteràpia de l’Hospital de l’Esperit Sant i representant de Wetness Health, va parlar de la necessitat de cobrir la demanda de col•lectius que utilitzen l’aigua com a mètode de rehabilitació. Es va dirigir també a esportistes que necessiten un treball preventiu de lesions.

Lluís Puig

Montse Xuclà, entrenadora personal i col•laboradora de l’àrea tècnica de SEAE, va parlar de les activitats aquàtiques més intenses del grup, Wetness Training. Va destacar com a objectiu atraure a esportistes de les sales de fitness a les piscines.

Monse Wetness
La presentació va continuar amb Jordi Garcia, soci creatiu de fit&feel , encarregat del màrqueting de la marca i de la difusió de la marca a Internet. Lydia Pena, directora de SEAE, va tancar la presentació fent enrere en el temps per mostrar el plantejament de Wetness i el procés de creació de les diverses activitats.

Jordi Garcia fit&feel

0_MG_2055

Lydia Pena Wetness seae

0_MG_2091

Tots els ponents vam transmetre que Wetness és més que una classe de natació, una sessió de fisioteràpia o un entrenament intensiu. Wetness és un estil de vida i una manera d’entendre l’aigua que no s’ha vist mai i que arriba per atraure els esportistes i tothom que estigui interessat en fer esport d’una manera diferent.

presentacio wetness Salon de la Piscina

I per aixó ho vam celebrar com toca!

cava presentación wetness

presentación Wetness

presentación Wetness Saló de la Piscina

I… com no, menció especial a l’equip Wetness i agraïments a: Caves SumarrocaDaslerBBosi, que ens va facilitar els pols; Inkdesgraf, que va preparar les llibretes i el tríptics i CapProblema, que va idear els bolígrafs.

0_MG_2157

equipo Wetness presentación piscina

equipo Wetness presentación Salon de la piscina

Written by: Wetness

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.