No ha d’haver-hi nen a qui no li encanti l’aigua! Si no vols plors, rebequeries i “nooo vull”, ara és el moment: el pròxim 18 de desembre celebrem el segon “Wetness Day” a la piscina del complex esportiu Les Franqueses del Vallès, per als pares i mares que vulguin tenir eines i coneixements sobre el medi aquàtic, i gaudir amb els seus fills i filles.

Wetness DayEs realitzaran sessions de diverses activitats de Wetness Academy: Wet Baby, per a nadons de 4 a 36 mesos i Wet Kids, per a nens d’entre 3 i 5 anys. Per dirigir les sessions, comptarem de nou amb l’ajuda de la Lydia Pena, especialista en activitats aquàtiques i de la salut a Wetness, juntament amb l’equip dels tècnics de l’instal.lació.

 

Perquè l’aigua sigui un element natural i de joc, utilitzem les “cadenes d’aprenentatge” com a metodologia exclusiva de Wetness, que es basa en la lectura corporal del nen i en saber utilitzar els recursos més adients en la progressió de l’aprenentatge cap a l’autonomia en el medi aquàtic en totes les seves vessants.

No et perdis el nostre vídeo resum sobre la primera jornada #WetnessDay de Wetness, a l’equipament Nova Piscina de Gavà.

Vine amb el teu fill i aprèn exercicis fàcils per fer a la banyera de casa, tècniques de respiració i adaptació al medi, jocs i, sobretot, a corregir els errors comuns que fem amb els nostres fills a l’hora d’enfrontar-nos a les activitats aquàtiques.

T’esperem!

 

Written by: Wetness

You may also like these posts
Els nens també poden gaudir de nedar en aigües obertesL’estiu del 2017 comença ara

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.