Sabem que encara tens mesos al davant però no voldràs deixar-ho tot per a l’últim moment, oi? L’èxit es basa en la constància. Has de treballar durant l’hivern per sentir-te fantàstic quan torni l’estiu! No estàs sol en la teva preparació, ja que Wetness té programes específics que t’ajudaran a assolir els teus objectius tot fent-te gaudir de l’aigua. Descobreix què pots fer que mai hauries imaginat!

Wetness Academy

Wetness Academy

Nou curs i nous reptes que no entenen d’edats: Wetness Academy introdueix els teus fills a les activitats aquàtiques. Transmet un plantejament pedagògic, que respecta l’evolució i voluntat de l’alumne, i ofereix assessorament més enllà de l’activitat de piscina. Perquè l’aigua sigui un element natural i de joc, a Wetness utilitzem les “cadenes d’aprenentatge” com a nova metodologia, que es basa en la lectura corporal del nen i en saber interpretar les seves sensacions per poder ajudar-lo en el procés de familiarització. No et perdis el nostre vídeo resum sobre la primera jornada #WetnessDay amb consells dels nostres professionals Wetness.

Perquè volem que gaudeixis de l’aigua amb el teu fill aquest pròxim estiu, trobaràs disponibles els programes Wetness Academy als següents centres esportius: Piscines Bernat Picornell a Barcelona, Centre Esportiu Municipal Les Franqueses i la Nova Piscina i Can Tintorer, de Gavà.

Wetness Training

Per al públic que practica esport amb una exigència física, volen superar-se i arribar més lluny cada dia o millorar les capacitats físiques bàsiques, Wetness Training es nodreix del potencial de l’aigua per a un entrenament complet. Aportem una àmplia varietat d’activitats aquàtiques al gimnàs però amb especial atenció a l’aplicació d’una metodologia correcta, amb sessions basades en objectius clars i precisos. Un exemple és Wet Hard, que agrupa el treball funcional amb l’entrenament fora de l’aigua, pel públic més exigent que busca millorar la condició física i el sistema cardiovascular, sempre observant i corregint la tècnica.

El Wet Duatló és la solució per aquells que no volen renunciar a la piscina per sortir a córrer: amb exercicis treballem la resistència, velocitat, força i, sobretot, tècnica. El Wet Triatló afegeix, a més, el ciclisme per complir amb la demanda d’aquells que volen practicar aquest esport d’una manera exigent. I podràs trobar més, com el Wet Combo, el Wet Interval, el Wet Aerobic, el Wet Balance o el Wet Gym.

Assoleix els teus objectius físics i descobreix com amb constància, esforç i paciència, podràs aconseguir qualsevol cosa. I, qui sap? L’estiu vinent, inclús t’atreveixes a fer una travessa en aigües obertes! Trobaràs disponibles els programes Wetness Training als següents centres esportius: Piscines Bernat Picornell a Barcelona, Centre Esportiu Municipal Les Franqueses, i als equipaments d’Hospitalet de Llobregat PM Gornal, PM Centre i PM Sanfeliu.

Travessa aïgues obertes

Wetness Health

L’aigua és un element molt important per a les nostres vides però, també, per a la nostra salut. Ens ajuda a prevenir malalties cardiovasculars, artritis, dolors d’esquena, migranya, entre d’altres, així com millorar la circulació de la sang, el sistema immunològic i depurar el nostre cos de toxines. L’aigua ens fa veure’ns millor!

Wetness Health

En aquesta línia neix Wetness Health, un conjunt de programes aquàtics amb objectius concrets de rehabilitació, millora de patologies i una pràctica adaptada a moments especials, com l’embaràs. Perquè submergir-te en aigua és una de les sensacions més agradables del món i a Wetness ho sabem molt bé: t’ajuda a alliberar tensions, millorar els teus moviments i guanyar mobilitat i força.

En definitiva, amb Wetness Academy, Training i Health, aquest estiu els més petits gaudiran de la piscina amb seguretat i tu arribaràs en forma i amb la màxima salut.

Si necessites ampliar la informació, no dubtis a contactar-nos!

Written by: Wetness

You may also like these posts
Saps tot el que pots fer perquè el teu fill gaudeixi de l’aigua?Els nens també poden gaudir de nedar en aigües obertes

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.