Si creus que nedar al bell mig del mar és una experiència única a la vida, l’aigua és el teu medi natural i per als teus fills també ho és, et convidem a viure aquesta aventura!

Arriba la Wetness Medes Junior, la versió infantil de les travessies no competitives de Neda El Món. És una activitat lúdica que pretén fomentar l’esport de les aigües obertes ja des de ben petits. L’edat mínima per participar és de 6 anys, la inscripció és gratuïta i es podran escollir diverses distàncies en funció del nivell natatori. Tota la informació la trobareu a la web de Neda El Món.

Abans de res, hem de ser conscients de les característiques del mar i tenir en compte certs aspectes que expliquem en aquest post, amb consells sobre què cal saber per nedar en aigües obertes i gaudir de l’experiència amb total seguretat.

Pensa en el fort vincle emocional que pots crear mitjançant l’aigua amb els teus fills, a més de regalar-los un dia que sempre recordareu i, qui sap, potser aquest sigui l’inici de moltes més travessies junts!

Written by: Wetness

You may also like these posts
Saps tot el que pots fer perquè el teu fill gaudeixi de l’aigua?L’estiu del 2017 comença ara

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.