Som 70% aigua, 100% Wetness.

Si ens agrada l’aigua, és perquè és la matèria que ens forma. Els éssers humans naixem amb el 70% del cos format per aigua, percentatge que disminueix fins al 60% a l’edat adulta. No ens adonem que l’aigua volta pel nostre cos però més de la meitat està a les cèl·lules i a la sang. Són dades que ens fan adonar de la importància de l’aigua a les nostres vides però, també, a la nostra salut. En aquest article et parlarem d’allò que fa que l’aigua sigui el nostre millor company!

Beneficis que l’aigua ofereix al nostre cos

Moltes de les funcions que el nostre cos realitza no serien possibles sense l’aigua!, ens ajuda prevenir malalties cardiovasculars,  acidesa, artritis, dolors a l’esquena, migranya i enrampades musculars (sobre tot si practiquem esport) així com millorar la circulació de la sang, mantenir un funcionament òptim del sistema immunològic i depurar el nostre cos. Per tant, el primer pas per tenir un cos sa és mantenir-se hidratat! Com ja saps, hem de veure uns 2 litres d’aigua al dia per mantenir uns nivells d’hidratació correctes. No esperis a tenir set!, la sensació de falta d’aigua apareix quan ens falta un 1% d’aquest líquid al cos. Sembla poca quantitat, però si perdem un 2%, notarem problemes en el nostre rendiment i resistència. A la vora de 5% començarà a ser perillós pel nostre cos: el nostre ritme cardíac s’accelerarà i podrem arribar a tenir espasmes i vòmits.

Els beneficis de l’aigua no només són interns: la hidratació de la pell és essencial per mantenir l’elasticitat i ajornar els signes d’envelliment. A més, millorarem la circulació sanguínia i facilitarem la neteja que toxines, dos factors que disminueixen els riscos de tenir cel·lulitis i varius. L’aigua ens fa veure’ns millor!hidratacio_cos

Necessitem l’aigua però, a més, ens encanta!

De la mateixa manera que ens agrada menjar i ho necessitem per viure, ens encanta l’aigua perquè ens aporta moltes coses més enllà d’una hidratació necessària. Ajuda a alliberar tensions, a millorar els nostres moviments i a guanyar mobilitat i força. Ens ho passem bé, sigui nadant en una piscina o descansant en un spa. Fins i tot a casa, dutxar-nos és un dels millors moments del dia: si ho fem al matí, ens ajuda a despertar-nos, a encarar el dia a més força, amb vitalitat! un bany calentet, a la nit, ens ajuda a relaxar-nos i alliberar tensions. L’aigua pot estimular-nos o relaxar-nos però sempre ens farà sentir.

Què millor manera de trobar-nos a nosaltres mateixos que tornar a l’element que ens forma? Submergir-se en aigua és una de les sensacions més agradables del món i a Wetness ho sabem molt bé. Et volem ajudar a canalitzar tots aquests beneficis de l’aigua i segur que entre les nostres activitats aquàtiques trobaràs la que s’adapta a tu.

 

 

Written by: Wetness

You may also like these posts
Saps tot el que pots fer perquè el teu fill gaudeixi de l’aigua?L’estiu del 2017 comença ara

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.