Tots volem coses noves, intenses, emocionants i fetes per a nosaltres. També estem segurs que vols portar els teus exercicis més enllà, dins i fora de l’aigua, i que funcionin. L’entrenament que buscaves ja ha arribat i es diu Wetness! Moltes persones, hores de treball i il·lusió han fet possible que les blue activities ja estiguin disponibles a nous centres esportius. Aterren a CEM Piscines Bernat Picornell de Barcelona i al CEM les Franqueses del Vallés.

Tant barcelonins com vallesans poden tastar ja l’autèntica essència Wetness, activitats de diferents intensitats però amb un mateix objectiu: sentir al màxim l’entrenament a l’aigua.

Comencem per la part més intensa de Wetness Training. En aquesta primera fase d’integració les activitats que podràs trobar seràn sessions per al públic que practica esport amb una exigència de rendiment esportiu; treball aeròbic i de tonificació, millora cardiovascular i exercicis core. Wetness Training et farà descubrir la força de l’aigua.

A les Piscines Picornell trobaràs:

  • Wet gym: Activitat de mitjana intensitat que millora la condició física general. Una volta a les activitats tradicionals de piscina que trobaves fins ara però actualitzades amb les necessitats actuals dels usuaris.
  • Wet circuit: Treball cardiovascular i muscular en aquesta activitat formada per un circuit, on cada prova treballa zones diferents del cos.
  • Wet stretch: El temps no serà excusa amb aquesta activitats. 15 minuts són suficients per millorar la teva elasticitat, així com estirar i relaxar el cos.
  • Wet core: Treball de core abdominal, d’alta intensitat on a més s’utilitzen diferents elements per incrementar i millorar l’exercici.
  • Wet hard: Entrenament funcional i continu on l’objectiu és realitzar un treball global de la condició física.

A més, hem afegit el Wet Triatló, una activitat que permet practicar les 3 disciplines, però sense cap finalitat competitiva, només amb l’objectiu d’un exercici de gran intensitat i variat. En canvi, el curs Wet Swim Run, sí que et prepara de manera específica: podràs posar en pràctica el teu entrenament per la 1a Neda el Món Swimrun Barcelona by Wetness.Al CEM Franqueses podràs gaudir, a més del Wet gym, Wet circuit i Wet hard:

  • Wet balance: activitat mixta que vol equilibrarel teu i la ment així com prevenir molèsties a l’esquena a base d’exercicis de resistència, força, equilibri i mobilitat.
  • Wet aeròbic: La resistència que ofereix l’aigua s’utilitza per realitzar exercicis cardiovascular i amb una coreografia marcada.
  • Wet interval: Exercicis globals i de natació a intervals de baixa i alta intensitat.
  • Wet Swim Run: curs per als nedadors d’aigües obertes, que et permetrà preparar la 1a Neda el Món Swimrun Barcelona by Wetness.

Si tens algun dubte sobre les activitats, pregunta als tècnics i personal de la teva instal.lació més propera, ells t’aconsellaran la millor opció segons el teu perfil. No ho dubtis més, Wetness ja ha arribat, llença’t a la piscina!

Written by: Wetness

You may also like these posts
Saps tot el que pots fer perquè el teu fill gaudeixi de l’aigua?Els nens també poden gaudir de nedar en aigües obertes

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.