T’agraden els reptes? Tenim un per tu, d’aquells que et canvien la vida i et faran sentir al cim del món!

La modalitat esportiva swimrun és una prova on els participants fan una travessa per aigua i terra, a diferents desnivells i amb el mateix calçat esportiu, sense oportunitat de canviar-se de roba però amb l’opció de poder utilitzar pull buoy o/i manyoples per ajudar-se en els trams aquàtics.

El swimrun és un esport que s’ha fet tremendament popular als països nòrdics i, per primera vegada, Neda el Món t’ho porta a Barcelona a la 1a Neda el Món Swimrun Barcelona by Wetness. T’imagines l’adrenalina de córrer i nedar per bells paratges sense pauses i donant el 100% de tu mateix? A Wetness no només ens ho imaginem, sinó que hem col·laborat per fer possible aquesta travessa que, de segur, enamorarà aquells Wetfans que busquen reptes en majúscules!

Perquè no et llencis sol a la immensitat de les aigües i a la frondositat dels paratges, aquesta travessa es fa en equips de dues persones, tant mixtes com del mateix sexe. T’hauràs de coordinar d’allò més bé, doncs no podràs separar-te més de 10 metres de la teva parella. Fer la travessa en companyia serà una experiència inoblidable que us farà invencibles!

Si vols participar però no tens parella, no et preocupis, Neda el Món t’ajuda a trobar el company o companya ideal perquè comenceu ja a entrenar junts!

Entrena amb Wetness!

El que també et farà invencible a la travessa és preparar-la amb experts de l’activitat, que t’ajudaran a assolir els objectius que busques. El CEM Franqueses del Vallés, la Piscina Municipal de Sitges i les Piscines Bernat Picornell de Barcelona han preparat una activitat pels seus abonats i no abonats que t’entrena per córrer a la 1ª Neda el Món SwimRun Barcelona by Wetness: el curs Wet Swimrun. L’activitat se celebra 3 dies a la setmana a cadascuna de les instal·lacions esmentades: una sessió es dedica a les tècniques de running a diferents desnivells, l’altre a les tècniques de travessa a aigües obertes i a l’última es combinen totes dues disciplines per fer l’entrenament complet.

Curs Wet Swim Run

Recorregut de la prova

Segueixis o no les activitats d’entrenament, la 1a Neda el Món Swimrun Barcelona by Wetness requereix nedadors amb certa experiència, ja que es tracta d’una prova d’alta exigència però també que et donarà molt més d’allò que entregues. Per començar, els meravellosos paratges on transcorre la prova. La localitat de Cabrera de Mar és el punt de sortida d’aquesta prova i durant la travessa els swimrunners passaran per l’impressionant castell de Burriac. La prova acaba a Badalona, al pas de l’emblemàtic pont del petroli.

Els trams a terra s’intercalen amb els d’aigua, on els participants passaran per les costes de Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat i Badalona.

Castell_Burriac

Foto: Castell de Burriac (https://ca.wikipedia.org/)

pont del petroli badalona

Foto: Pont del Petroli Badalona (http://www.lavanguardia.com/)

A l’hora de la inscripció pots escollir tres distàncies diferents (una 11,9 kilòmetres, l’altre de 21,4 i una última de 32,8).

Tot un repte que no acaba amb la prova

Si encara tens ganes de més reptes, de més disciplina i de més aigua, les activitats de Wetness Training són tot allò que necessites per fer de l’aigua la teva millor companya d’entrenament. A part del swimrun, també podràs conèixer les sensacions de còrrer un triatló a les instal·lacions Piscines Bernat Picornell. L’activitat Wet Triatló et permet practicar les tres disciplines sense finalitat competitiva. T’hi atreveixes? Vine corrent i sortiràs nedant!

Wet Swim Run

Written by: Wetness

You may also like these posts
Saps tot el que pots fer perquè el teu fill gaudeixi de l’aigua?Els nens també poden gaudir de nedar en aigües obertes

Deixa una resposta:

(optional field)

Cap comentari encara.